KONTAKTY
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Na jahodovou bublaninu budeme potřebovat tyto suroviny:
1 vejce
60 g přírodního třtinového cukru
trochu vanilkového cukru
4 lžíce oleje
15 lžic mléka (dávám rostlinné, např. kokosové)
180 g celozrnné špaldové mouky
bezfosfátový prášek do pečiva
jahody
Pracovní postup:
vajíčko s cukrem vyšleháme do pěny
přidáme 3 lžíce oleje a 10 lžic mléka a promícháme
přidáme špaldovou mouku, promícháme a pokud je těsto příliš husté, tak ještě přidáme trochu mléka
nakonec vmícháme bezfosfátový kypřící prášek do pečiva
vylijeme do vymazané vysypané formy, poklademe jahodami a dáme péci do trouby předehřáté na cca 170° a pečeme asi 30 minut
toto množství je akorát do dortové formy, pokud potřebujete větší množství na větší pekáč, tak množství těsta a ovoce zdvojnásobte.