Odmítnout vše můžete zde.

KONTAKTY

Jaroslava Kalinová
Vranové 1.díl 261
468 22 Malá Skála
tel: +420 602 159 526
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 410 Kč
je skladem
naše cena 390 Kč
je skladem

Recepty-dezerty

Jablečné řezy s vynikající polevou

10. 02. 2022 | Recepty-dezerty

Další odlehčený recept z celozrnné špaldové mouky. Tyto jablečné řezy jsou jeden z mých oblíbených receptů. Peču je obvykle, když chci něco dobrého, potřebuji zároveň zpracovat jablíčka a nechce se mi dělat štrůdl :-)

celý článek

Zapečená jablka s müsli

19. 10. 2019 | Recepty-dezerty

V sezoně jablek vždy vymýšlíme, co si z nich uděláme. Zde je docela zajímavý recept na jablka zapečená s pikantní zavařeninou, drobenkou připravenou z ovesných vloček, kokosu a voňavé skořice.

celý článek

Perník z celozrnné špaldové mouky s rozinkami

24. 09. 2019 | Recepty-dezerty

Perník je samozřejmě klasika. Zde je recept na trochu jiný, zdravější a přitom dobrý perník ze špaldové mouky s přidáním žitné mouky, vylepšený rozinkami, mandlemi a hořkou čokoládou.

celý článek

Banánový chléb

07. 08. 2019 | Recepty-dezerty

Určitě se vám někdy stává, že máte doma několik hodně zralých banánů, které už nechce nikdo jíst. Mám pro vás tip, jak je využít na banánový chléb, který není klasickým chlebem, ale moučník v odlehčené zdravější variantě.

celý článek

Mrkvový dort s čokoládovou polevou

22. 02. 2019 | Recepty-dezerty

Mrkvový dort jsem pekla poprvé a moc nám chutnal, tak se s vámi ráda podělím o recept.

celý článek

Jablkový dort s piškoty a agarem

24. 01. 2019 | Recepty-dezerty

Pokud máte hodně jablek a nevíte co s nimi a zároveň máte rádi ovocné dezerty, tak vám nabízím recept na jablkový dort zahuštěný agarem s dětskými piškoty.

celý článek

Jahodová bublanina

30. 12. 2018 | Recepty-dezerty

Výborná jahodová bublanina ze špaldové mouky je velice rychlý moučník a lze ji péci jak s jahodami, tak i jiným sezónním ovocem.

celý článek

Jablečný závin ze špaldové mouky

30. 12. 2018 | Recepty-dezerty

Jablečný závin je u nás velmi oblíbený moučník. Používám na něj celozrnnou hladkou špaldovou mouku, kde se oproti klasické bílé mouce těsto hůře vyvaluje, ale závin má výraznější zajímavou chuť. Pro lepší práci s těstem je dobré část mouky nahradit špaldovou hladkou bílou moukou.

celý článek

Rychlý makovník

30. 12. 2018 | Recepty-dezerty

Rychlá a dobrá "buchta" s mákem, který patří k potravinám s velmi vysokým obsahem vápníku.

celý článek